Treść polityki prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego.
1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych
zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych
osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie
przetwarzania danych osobowych.
2. Administratorem Danych Osobowych jest sklep PlanetMuscle
3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie
swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości
kontaktu z Tobą
Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz
kontaktujemy się z Tobą.
Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie
takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)
wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP
mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych
informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
4. Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby
ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych
możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej
chwili możesz się z niego wypisać.
5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą
korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz
sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie
korzystania z naszego serwisu.
6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych
poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta
bankowego.
7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997
roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,
uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.